Tips

* Omdat een behandeling in de trimsalon uitsluitend op afspraak is, werk ik met een strakke planning. Komt u te laat op de afspraak, dan kan ik uw hond op die dag niet meer behandelen.

* Omdat de behandeling van uw hond een aantal uren zal gaan duren is mijn verzoek om uw hond goed uit te laten voordat u uw hond bij me brengt. Uw hond zal het als vervelend ervaren om zijn behoefte  zo lang op te moeten houden.

* Geef van te voren aan of er medische of fysieke afwijkingen zijn waar ik rekening mee moet houden. Dit maakt het voor mij mogelijk om de trimbeurt van uw hond zo prettig mogelijk te laten verlopen.

* Is uw hond loops (of net loops geweest) dan kan ik helaas uw hond op dat moment niet behandelen. Maakt u dus een afspraak  voor een aantal weekjes na de loopsheid !!

* Heeft uw hond vlooien, dan wordt zonder overleg uw hond gewassen met een speciale vlooienshampoo die extra kosten met zich mee zal brengen.

* Voer uw hond niet vlak voor een trimbeurt. Sommige honden kunnen door stress gaan braken. Voor uw hond is dat een onprettige ervaring en ik heb  extra onnodig werk.

* Probeer uw hond het liefst zo vrij mogelijk van klitten en vlooien te brengen,dit scheelt mij tijd en u in uw portemonnee.

* Mocht u niet tevreden zijn, vertel het me! Bent u wel tevreden vertel het anderen!

* Mocht het onverhoopt gebeuren dat u niet op een afspraak kunt komen, of niet op tijd, laat me dit dan zo vroeg mogelijk weten.